Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Odmítnout vše můžete zde.
E-shop
Úvod » Expres menu na cesty » Maso ve vlastní šťávě » MARINOVANÉ VEPŘOVÉ KOLENO
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Pro tepelnou úpravu je použita metoda vycházející z principů Sous vide, kdy takto připravené syrové maso je naplněno do sáčku, který je hermeticky uzavřen a tepelně zpracován .
Porce: 2
Hmotnost:
600g
Doporučení pro příravu: Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky. Jako příloha se hodí kvalitní celozrnný chléb, nebo grilovaná zelenina. Pro děti bude určitě zajímavá jako příloha bramborová kaše.
Složení:
vepřové koleno bez kosti (95 %), česnek, sůl, kmín, pepř, chilli.
Informace pro alergiky:
neobsahuje alergeny
Energetická hodnota 1367 kJ / 327 kcal
Tuky 25,9 g
Bílkoviny 17,4 g
Sacharidy 0,1 g Nasycené mastné kyseliny 7,0 g Cukry 0,0 g Sůl 1,8 g
POTRAVINA BEZ LEPKU
Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek.Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Doba spotřeby je 36 měsíců.